^ Terug naar boven

€ 615 000

Karaktervolle open bebouwing in rustige, groene omgeving

Referentie: AVC-4743

Deze unieke, sterk architecturale, rustig en groengelegen woning, op een zuidgeoriënteerd perceel van 1889 m² werd gebouwd in 1983. De woning heeft op de gelijkvloerse verdieping een ruime inkomhal met ingebouwde vloermat en een afzonderlijk toilet met lavabo. Vanuit de inkomhal bereiken we vlot de keuken, die ingericht is met alle toestellen en die uitgeeft op een sas met achterdeur. Dit sas brengt ons onmiddellijk naar de ruime, dubbele garage met automatische poort. De kelder ligt nabij de keuken. Het salon, gelegen langs de achterzijde van de woning is ingedeeld in drie compartimenten: de lichtrijke eetkamer nabij de keuken, de zitruimte met mooi zicht op de tuin en de zeer ruime leesruimte die is ingericht als bureau, waar u ongestoord kan lezen of werken. De eetkamer is van de zithoek gescheiden door een open haard (Flam). Op de eerste verdieping zijn er 3 (kinder)kamers terug te vinden en 1 masterbedroom; verder is er nog een apart toilet en een badkamer met bad en dubbele lavabo. De zolder is te bereiken via een elektrisch bediende uitschuifbare zoldertrap. Deze ruimte kan perfect dienen als hobby of werkruimte. De tuin rondom de woning is volledig aangelegd en beschikt over een groot terras. Deze troeven worden vooral duidelijk in de lente- en zomermaanden.

Algemene informatie

 • 4
  Slaapkamers
 • 1
  Badkamers
 • 290 m2
  Bewoonbare oppervlakte
 • 1890 m2
  Bebouwde oppervlakte
 • Bouwjaar
  1983
 • EPC
  214 kWh/m2
 • UC
  20170421-0001953649-1

Stedenbouwkundige voorschriften

 • Ja
  Vergunning uitgereikt
 • Nee
  Dagvaarding
 • Nee
  Rechtelijke Beslissing
 • Nee
  Voorkooprecht
 • Ja
  Verkavelinsvergunning
 • Stedenbouwkundige bestemming
  Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Wat vind je?

 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

Geen 3 weken nodig om het doel te bereiken

Beste Sarah,

Vandaag werd het compromis getekend voor de verkoop van het appartement van mijn ouders. Omdat zij bejaard zijn en ondertussen in een woonzorgcentrum verblijven werd ik als oudste zoon en volmachthouder ook betrokken bij deze verkoop.

Zoals u weet was noch ik, noch mijn vader, geneigd om een vastgoedkantoor te betrekken in deze verkoop. We hadden een vraagprijs vooropgesteld en zouden ‘uit de hand verkopen’.
Met een slimme introductie heeft u mijn vader kunnen overtuigen dat onze prijs te laag was en u het appartement kon verkopen binnen de 3 maanden en aan betere voorwaarden. Dat wou ik wel eens zien en gaf u in naam van mijn moeder de toelating voor een exclusieve verkoop.

U heeft geen 3 weken nodig gehad om u doel te bereiken, een verkoop aan uw vooropgestelde voorwaarden. Proficiat. Hierdoor heb ik eigenlijk niet zo veel contact gehad met u, maar het is duidelijk dat u een ervaren makelaar bent, vriendelijk uitleg geeft, luistert en eerlijk werk levert. Ik kon ook uw vlotte communicatie appreciëren en ik ben er van overtuigd dat de verdere procedure in deze verkoop mede door u zeer goed zal verlopen.
Ik bedank u reeds, ook in naam van mijn ouders, voor de geleverde inspanningen.

Vriendelijke groeten,

Martin V. H.

Bekijk meer referenties