^ Terug naar boven

€ 240 000

Gerenoveerde handelsruimte nabij het Sint-Jacobs

Referentie: EDC-4665


Nabij het Historisch centrum, de Vlasmarkt, het Baudelopark en de Portus Ganda vindt u deze gezellige handelsruimte terug. Daarnaast is openbaar vervoer, diverse winkels/cafés en het station Dampoort op wandelafstand gelegen.
Bij binnenkomst komt direct in de lichtrijke ontvangstruimte, momenteel ingericht als receptie/balie. Vervolgens komt u terecht in een extra ruimte (uitgerust met veiligheidsglas en afzuigsysteem). Achteraan is er een praktisch keukentje met eethoek aanwezig, een gastentoilet en bureauruimte. Het eigendom beschikt daarnaast over een handige kelder en een exclusief gebruiks- en genotrecht op de koer. Pluspunten: renovatie (2016), conforme elektriciteit, authentiek karakter, centrale ligging, volwaardige ruimtes, diverse mogelijkheden (vrije beroepen/kantoorruimte/commerciële activiteiten,...). Wenst u meer informatie of een bezoek? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Algemene informatie

 • 117 m2
  Bebouwde oppervlakte
 • Bouwjaar
  1953
 • Verwarming
  Aardgas

Stedenbouwkundige voorschriften

 • Ja
  Vergunning uitgereikt
 • Nee
  Dagvaarding
 • Nee
  Rechtelijke Beslissing
 • Nee
  Voorkooprecht
 • Nee
  Verkavelinsvergunning
 • Stedenbouwkundige bestemming
  Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde

Wat vind je?

 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

Alles verliep bijzonder snel en gestroomlijnd...

Voor de aankoop van ons nieuwe huis kwamen we voor het eerst in contact met agence rosseel, en meer bepaald met Sophie. We kregen de info die we nodig hadden om op een degelijke manier een oordeel te kunnen vormen van het huis. Afspraken maken ging zeer vlot en er was een aangenaam contact. Het onderhandelen over de aankoop gaf ons het gevoel dat we eerlijke - rechttoe rechtaan - info kregen en dat de belangen van de twee partijen (aankoper en verkoper) werden behartigd. Dit schiep meteen vertrouwen om ook voor de verkoop van ons eigen huis beroep te doen op agence rosseel. Alles verliep bijzonder snel en gestroomlijnd: de dingen die moesten geregeld worden werden geregeld en bij de verkoop konden we opnieuw rekenen op duidelijke en accurate informatie én een eerlijke onderhandeling.

Leen en Bart De Neve – St Amandsberg

Bekijk meer referenties