^ Terug naar boven

€ 363 750

Lichtrijke nieuwbouwwoning - 3 slaapkamers - zuidgerichte tuin

Referentie: NB-5931WO-10

De schakelwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 164 m² en privatieve tuin van 81 m². Bij de woning hoort een afzonderlijke buitenberging (onder het groendak) en een carport van 22 m² met plaats voor 2 wagens. De tuin geniet van de middag tot avondzon en is omhaagd.


Op het gelijkvloers is er een ruime inkom, afzonderlijk toilet, een aparte keuken en aansluitend een berging. De leefruimte sluit aan op de zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers waarvan één van 22 m², een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. De ruime slaapkamer zou ook kunnen ingericht worden als avondsalon en tv kamer. De tweede verdieping omvat nog een nachthal, een derde slaapkamer en een extra kamer, ideaal als linnenkamer - hier is ook de aansluiting van de wasmachine voorzien.

Algemene informatie

 • 3
  Slaapkamers
 • 2
  Badkamers
 • 164 m2
  Bewoonbare oppervlakte
 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

Geholpen zoals het altijd zou moeten

"We hebben Eskil ontmoet op de BIS-beurs. We werden hartelijk ontvangen en op elke vraag kregen we een eerlijk antwoord. Een aantal weken later hebben we nogmaals contact opgenomen met Eskil, omdat we op het punt stonden een huis te kopen. We wouden, na de goede eerste indruk, zijn advies inwinnen om zeker te zijn van onze aankoop. Hierbij werden we opnieuw geholpen zoals het altijd zou moeten; op een uitermate vriendelijke en eerlijke manier. Super! Bedankt Eskil!

Tim & Marlien"

Groeten,

Bekijk meer referenties