^ Terug naar boven

€ 363 750

Lichtrijke nieuwbouwwoning - 3 slaapkamers - zuidgerichte tuin

Referentie: NB-5931WO-13

De schakelwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 164 m² en privatieve tuin van 81 m². Bij de woning hoort een afzonderlijke buitenberging (onder het groendak) en een carport van 22 m² met plaats voor 2 wagens. De tuin geniet van de middag tot avondzon en is omhaagd.


Op het gelijkvloers is er een ruime inkom, afzonderlijk toilet, een aparte keuken en aansluitend een berging. De leefruimte sluit aan op de zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers waarvan één van 22 m², een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. De ruime slaapkamer zou ook kunnen ingericht worden als avondsalon en tv kamer. De tweede verdieping omvat nog een nachthal, een derde slaapkamer en een extra kamer, ideaal als linnenkamer - hier is ook de aansluiting van de wasmachine voorzien.

Algemene informatie

 • 3
  Slaapkamers
 • 1
  Badkamers
 • 165 m2
  Bewoonbare oppervlakte
 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

…het gevoel zat meteen goed!

Mevr. Broché, Sint-Amandsberg

…het gevoel zat meteen goed!

Ik vertelde mijn broer dat ik van plan was mijn eigendom te koop te stellen. Hij raadde mij aan contact op te nemen met Sarah van agence rosseel. Hij had zonet zelf zijn eigendom verkocht via het agentschap en was heel tevreden van het resultaat.

“Het gevoel zat meteen goed!” Na 3 weken was mijn eigendom verkocht. Ik ben heel tevreden voor de professionele aanpak en de begeleiding die Sarah mij gaf.

 Ik kan het eenieder aanraden!

Bekijk meer referenties