^ Terug naar boven

€ 358 250

Lichtrijke nieuwbouwwoning - 4 slaapkamers - zuidgerichte tuin

Referentie: NB-5931WO-9

Deze woning in het nieuwbouwproject 'Tribeca' heeft een bewoonbare oppervlakte van 184 m² met een privatieve tuin van 59 m² en een terras van 10,26 m². Bij de woning hoort een afzonderlijke buitenberging (onder het groendak) en een staanplaats voor de deur. De tuin geniet van de middag tot avondzon en is omhaagd.

Op het gelijkvloers is er een inkom, afzonderlijk toilet, aparte keuken, berging en een leefruimte met aanpalend de zuidgerichte tuin. Op de eerste verdieping zijn er een nachthal, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Aan de masterbedroom is er een extra terras. De tweede verdieping omvat nog een derde slaapkamer, een tweede badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet en een ruime bureau- of studeerruimte van 16 m².

Algemene informatie

 • 3
  Slaapkamers
 • 2
  Badkamers
 • 184 m2
  Bewoonbare oppervlakte
 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

Alles verliep bijzonder snel en gestroomlijnd...

Voor de aankoop van ons nieuwe huis kwamen we voor het eerst in contact met agence rosseel, en meer bepaald met Sophie. We kregen de info die we nodig hadden om op een degelijke manier een oordeel te kunnen vormen van het huis. Afspraken maken ging zeer vlot en er was een aangenaam contact. Het onderhandelen over de aankoop gaf ons het gevoel dat we eerlijke - rechttoe rechtaan - info kregen en dat de belangen van de twee partijen (aankoper en verkoper) werden behartigd. Dit schiep meteen vertrouwen om ook voor de verkoop van ons eigen huis beroep te doen op agence rosseel. Alles verliep bijzonder snel en gestroomlijnd: de dingen die moesten geregeld worden werden geregeld en bij de verkoop konden we opnieuw rekenen op duidelijke en accurate informatie én een eerlijke onderhandeling.

Leen en Bart De Neve – St Amandsberg

Bekijk meer referenties