^ Terug naar boven

€ 166 000

Ruim 1 slaapkamerappartement met terras

Referentie: NB-5934-1-2

Ruime nieuwbouw appartementen met stijlvolle hedendaagse architectuur van de hand van architectenbureau arch_ID.
Dit appartement op de 1e verdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van 72 m² en een ruim terras van 23 m² . Het appartement is ingedeeld als volgt: een lichtrijke leefruimte en open keuken met toegang tot het terras, een hal,1 slaapkamer die ook toegang geeft tot het terras, berging, afzonderlijk toilet en een badkamer met ligbad en dubbele lavabo.

De appartementen liggen op 5 minuten van het centrum van Oudenaarde en op wandelafstand van een bakker, slager, supermarkt, apotheek,... Deze mooie afgewerkte appartementen hebben elk een ruim terras en volledig ingerichte keuken.

De appartementen zijn ideaal qua bereikbaarheid: in nabijheid van openbaar vervoer, op 10 minuten van de oprit van de E17, op 500 meter van de N60 Oudenaarde-Gent en vlakbij het station van Eine.

Oudenaarde ligt aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Fiets, wandel en recreatiemogelijkheden zijn overvloedig aanwezig. Graaf van Landa ligt op enkele honderden meters van de Schelde die Oudenaarde met Gent verbindt.

Algemene informatie

 • 1
  Slaapkamers
 • 1
  Badkamers
 • 1e
  Verdieping
 • 72.16 m2
  Bewoonbare oppervlakte
 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

Verkocht...

Alain, 

Op zeer korte tijd was mijn woning verkocht en dit tegen de afgesproken prijs. Ik ben dan ook zeer tevreden over agence rosseel NV. Alain gaf me de juiste, goede en accurate inlichtingen. Agence rosseel zorgde voor de nodige stukken en alle afspraken werden correct nagekomen. Ik kan dan ook niet anders dan agence rosseel NV warm aanbevelen aan wie een vastgoed wil verkopen. 

Dank.

Bekijk meer referenties