€ 315 000

Groene nieuwbouwwoning op een goede ligging in Gentbrugge

Referentie: NB-4132WOA

Residentieel wonen vlakbij Gent, op 10 fietsminuten van het centrum, met een gemakkelijke aansluiting naar de E17 en R4, de tram- en bushalte naast de deur en omgeven door gezellige horeca en commerciële centra.
De woning maakt deel uit van het nieuwbouwproject "Van Houtte Park" bestaande uit woningen, appartementen en commerciële ruimtes. Deze woning heeft een oppervlakte van 135 m² met een tuin van 140 m² en een tuinberging (7,6 m²). het gelijkvloers omvat de inkomhal, afzonderlijk toilet, open keuken, eetplaats, leefruimte en een berging. Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar de 3 slaapkamers, 2 badkamers en een tweede berging. Een gemeenschappelijke tuin met wandelpaden zorgt voor een mooie meerwaarde en is enkel bestemd voor de bewoners van het Van Houtte Park.
Iedere wooneenheid beschikt over privatieve fietsstaanplaatsen. Gezelligheid en comfort staan centraal waardoor u optimaal kan genieten van intimiteit.
Er wordt in het bijzonder aandacht besteed aan het duurzaam karakter van wonen en bouwen.

Algemene informatie

 • 3
  Slaapkamers
 • 2
  Badkamers
 • 135 m2
  Bewoonbare oppervlakte
 • Bouwjaar
  2014
 • Verwarming
  Aardgas
 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

Zeer tevreden over de samenwerking

Beste Céline,

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de samenwerking. We kregen een vriendelijke en professionele begeleiding. De duidelijkheid waarmee jullie bij de start kwamen tot een prijssetting en het uitgewerkt promovoorbeeld waren van doorslaggevende aard om een samenwerking op te zetten. We hadden de indruk met een professioneel team te werken waarbij de snelheid van uitvoering en inhoudelijke degelijkheid aanwezig waren. Bedankt voor de afhandeling van het dossier.

Met vriendelijke groeten,
Patrick V.

 

Bekijk meer referenties